Cégalapítás Angliában

Cégalapítás

Befektetés Angliában - Ingatlan

Kevés olyan terület van ma Európában ahol az ingatlan befektetők, beruházók bizton számíthatnak befektetésük gyors megtérülésében. Az egyik ilyen város Merseyside ( Liverpool ) Angliában.
WirralWaters.co.uk    |    LiverpoolWaters.co.uk
Az angol és a kínai kormány közösen több, mint 5 milliárd GBP beruházást eszközöl a térségben. Hivatalos becslések szerint ez további 30 milliárd GBP privát beruházást vonz majd. 25,000 család betelepülését várják az elkövetkező tíz évben a beruházás eredményeképpen. Ilyen gazdasági környezetben érdemes megfontolni ingatlan-beruházásokat.

Befektetés Liverpool

Amiben segítünk

Közvetítünk lakáscélú és kereskedelmi ingatlanokat egyaránt (felújításra várót, vagy akár kulcsra készet is). A cégünkben magyar nyelven is beszelő jogász is dolgozik a szerződéseik biztonsága érdekében. Gondoskodunk az ingatlanok esetleges bérbeadásáról, karbantartásáról, esetleg továbbértékesítéséről is. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a felújítások területén is. Magyar szakemberek segítségével az angol áraknál jóval kedvezőbb áron alakítjuk át a mai igényeknek az ingatlanokat megbízóink kérésére.

Rólunk

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a magyarországi ingatlan piacon, értékesítés (banki finanszírozások), építés és felújítás terén is. Ingatlan forgalmazó és beruházóként egyértelművé vált számunkra már közel 2 éve, hogy a magyar ingatlan piac nagyon mély recesszióba került. Ennek oka a fizetőképes kereslet hiánya, és a bankok kivonulása az ingatlanfinanszírozás területéről.
Keressük azon vállalkozó szemléletű ingatlan befektetők esetleg befektetői körök kapcsolatát, akik egy bizton kiszámítható célterületet keresnek ingatlannal kapcsolatos befektetéseiknek.

Kapcsolatba léphet velünk akár Magyarországon vagy Angliában is!Szolgáltatások


Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?
Nem biztos benne, hogy melyik cégforma lenne legelőnyösebb Önnek?
További részleteket szeretne megtudni?
Ha nem kívánja megrendelni szolgáltatásainkat, akkor is nagyon szívesen fogadjuk üzenetét és válaszolunk!
Keressen bizalommal!


Név:
E-mail:
Telefon:
Cegalapitas Skype
Hívjon ingyen Skype-on![ Cégalapítás ] [ Anglia ] [ London ] [ Bankszámla ] [ Adó-optimalizáció ] [ Offshore ]